Forord   Mit liv   Familien   Oplevelser   Traditioner   Rejser   Karrieren   Om   🟂
Jonna   Iben   Hans og Hanne   Annethe og Johnny   Peter   Line og Benjamin  

Familie er mange ting, det er ikke nødvendigvis blodet der er afgørende. Jeg har mødt mange mennesker igennem livet, og nogle enkelte har jeg knyttet så nære og tætte bånd til, at jeg betragter dem som min familie. Det er altid farligt at nævne nogle frem for andre, for det er så nemt at støde dem der ikke bliver nævnt. Omvendt så vil jeg sige, mine venner ved godt hvem de er, og de ved også godt at ved siden af denne hjemmeside, har jeg et job der skal passes. Men mon ikke de allesammen bliver nævnt som tiden går, hjemmesiden bliver jo opdateret løbende. Jeg har ikke nogen venner fra skoletiden, hverken folkeskolen eller efterskolen.

Den bedste familie kan nogle gange være de personer man vælger selv. Jeg har aldrig haft mange venner, men jeg er nu ganske godt tilfreds med mit liv som det ser ud nu. Min kusine Annethe og hendes mand Johnny er det eneste familie fra Gantzel siden. Trods mange år uden kontakt, så har vi et stærkt bånd til hinanden i dag. Vi har holdt jul sammen i både 2019 og igen i 2021, rigtig hyggeligt.

I 2022 holdt jeg 49 års fødselsdag, min første fødselsdag i rigtig mange år, i mit nye hjem, det hele var lige som jeg gerne ville have det, menuen, borddækningen og ikke mindst med den beskedne men gode nære familie jeg havde på det tidspunkt, den er vokset betydeligt siden. Jeg havde kort forinden mødt Jonna som naturligvis også fik en plads ved mit bord, og nu i mit liv. I 2023 holdt jeg min femte runde fødselsdag, gæstelisten var på 24, alle var dem der betyder mest for mig.

Jeg bestræber mig på at nå lidt rundt om dem alle rundt omkring på siderne. Fælles for dem alle er, at de betyder meget for mig og jeg er glad for at de er en del af mit liv, og deraf en del af min fortælling til Elliot og Jonathan, og ikke mindst dig der læser med lige nu.

                    

© 2024 | Anakin.dk | v/ F. Gantzel