Forord   Mit liv   Familien   Oplevelser   Traditioner   Rejser   Karrieren   Om   🟂

For 24 år siden købte jeg dette domæne, dengang var formålet at skrive om "Anakin", min yndlingskarakter i Starwars. Der var dengang en del mystik om hvem han egentlig var. Det var kun de færreste vidste at "Anakin" blev til "Darth Vader", da han blev forrådt af løgne og vendte sig til den mørke side. Der findes tusindvis af sider på nettet om Anakin og StarWars, og jeg er slet ikke nørdet nok til at kaste mig ud i detaljerede fortællinger om karakteren. Jeg droppede projektet og fokuserede på noget mere personligt indhold. Siderne handler om mig og mit liv, mine oplevelser i ind og udland, på arbejde såvel som fritid og ferie. Jeg skriver også om de personer der på den ene eller anden måde har sat deres fodaftryk på min vej. Efterhånden som siden udvikler sig, vil der ligeledes kræves mere og mere af navigationen. Hjemmesiden eller live-dagbogen om man vil, er min personlige side tiltænkt mine drenge, der vil være meget forskelligt indhold.

Jeg er far til to drenge, Elliot på 9 år og Jonathan på 8 år. En søndag i efteråret 2019 var en smertens dag. En weekend med drengene var slut, en streg i sandet blev trukket. Jeg krammede dem ekstra meget da vi tog afsked, ikke at jeg tror de forstod ret meget af, at det var sidste gang vi så hinanden, men for at få dette sidste øjeblik til at vare lidt længere. Forud for min beslutning lå flere måneders frustrationer over min ekskones uvilje til at samarbejde om drengene, den arrogante og nedladende attitude hun førte når jeg ønskede mere tid med drengene, chikane, anmeldelser og beskyldninger, underretninger uden hold i virkeligheden, aflyste møder i Familieretshuset, og ej at glemme, en forsmået ekskone i offer-rollen, uden hensyn, uden respekt, uden empati eller forståelse for drengenes bedste.

Denne side er ment som en fortælling til Elliot og Jonathan, samt en tak til dem der er nævnt på disse sider, for støtte, forståelse, omsorg og kærlighed. Jeg havde ikke klaret mig så godt som jeg har, uden jer ♥


© 2024 | Anakin.dk | v/ F. Gantzel