Forord | Mit liv | Familien | Rejser
Skilsmisse | Chikane | Strike One | Kriminalregistret | Strike Two | FRH | Strike Three | Farvel far

En kold dag i Januar 2018, indsendte vores læge en underretning til kommunen. I den stod der, og at han var bekymret for min adfærd, og for hvad jeg kunne finde på, når jeg ikke længere havde skilsmisse og hussalg at chikanere min ekskone med. Han var også bekymret for, hvad jeg kunne finde på, når jeg var alene med børnene. Videre i underretningen stod der at, hun ved et af sine besøg i huset, for at hente småting, havde set en hovedløs mannequin i sin seng, var det bare et tilfælde, eller var det en trussel mod hendes liv.

Der stod også at han havde kendt os i 5 år, han vurderede MLK, min ekskone, som ressourcestærk (hun kunne ikke passe sit job, fordi hun havde fået børn!?!). Jeg mente ikke at lægen kunne sige at han kendte mig som person, bare fordi jeg var patient hos ham i 5 år. Det var hverken daglige eller ugentlige besøg jeg gjorde i. Jeg havde været ved lægen, måske 10 gange på de 5 år vi var patienter hos ham, de seneste 5-6 gange, var i forbindelse med vores ønske om at få børn, hvilket vi desværre skulle have hjælp til. Ikke desto mindre, var han overbevist om at han kendte han mig som person, som far og som ægtemand, godt nok til at lave en underretning, udelukkende på min ekskones udtalelser. Hun havde ikke været nærig med superlativerne. Lægen havde også diagnosticeret mig med fødselsdepression, uden at han overhovedet havde talt med mig. Det var fandme en fin læge vi havde fået, mage til svinestreger skal man lede længe efter.

Sjovt nok undlod hun, og lægen, at nævne hvordan hun var trængt ind i mit hjem uden min tilladelse. Der stod heller ikke noget om, at hun var mødt op ved vores hus (efter hun var fraflyttet, ergo mit hjem), og uden at vise det fjerneste hensyn, havde låst sig ind. Min bil holdt i indkørslen, så hun vidste jo godt at jeg var hjemme. Det afholdt hende ikke fra at stikke nøglen i låsen, banke én gang, for derefter at vade ind. Jeg nåede ikke engang at slippe det jeg havde fat i, før hun stod inde i entréen. Andre normale mennesker, havde pænt ventet til døren blev åbnet, men ikke MLK De fleste vil kunne forstå, hvorfor jeg skiftede låsene i huset samme dag.

Jeg konfronterede lægen med hans underretning og forlangte en forklaring. Han var vag i sin holdning og attitude, men jeg pressede på for at få svar på de påstande, han havde fremlagt for kommunen. Efter kort tid var det som om at han indså, at den version han havde fået fremlagt af min ekskone, var langt fra sandheden. Lægen erkendte at hans underretning var uden hold i virkeligheden, men jeg måtte forstå, at han jo var forpligtet til at skrive underretningen, når en forælder kom med sådanne bekymringer, jeg forklarede ham at han måtte være klar over, at der altid var to sider af en sag, og at det ikke altid er den der kommer først, der taler sandt. Af bitter erfaring fra møder med MLK, havde jeg sat min telefon til at optage konsultationen, netop for at have dokumentation for min påstand. Det var dog uden betydning, for i et system der ikke evner at træde i karakter, kunne jeg fremlægge mange beviser for chikane og truende adfærd, for ikke at nævne MLK's egne udtalelser om at modarbejde udviklingen af samværet, der var ingen der lyttede eller rejste spørgsmålstegn ved MLK's adfærd, end ikke da FRH selv betragtede MLK som "Chikanerende part", efter hun udeblev til 5 møder i FRH, om netop, udviklingen af samværet.

"Hvorfor var du der ikke far?"


Dette var første trin i et modbydeligt plot, der ikke kun havde til formål at modarbejde udviklingen af samværet, men gradvist udelukke mig fra deres liv, for til sidst at fratage mig forældremyndigheden. Et plot fyldt med falske beskyldninger, anmeldelser, løgne, modstridende oplysninger til de forskellige myndigheder. Et ondskabsfuldt plot i samarbejde med et system der ikke lytter til modparten, ikke holder notater og andre myndigheders udtalelser op mod hinanden. Et system der ikke er sin myndighed værdig, fordi de ikke agerede som børnenes advokater, men som mors medspiller. Et plot som jeg vil afsløre på disse sider. Min side af historien, fra start til slut.

I håbet om at mine drenge en dag rækker ud, at de en dag vil lytte til min historie, stille alle de spørgsmål som de aldrig fik et ærligt svar på, og måske endda forstå hvorfor jeg handlede som jeg gjorde. I håbet om at de vil opdage, at alt det mor fortalte, var løgn.


Blot en tanke; En mand der op igennem sit liv, har undervist børn i kampsport, undervist piger i selvforsvar, var ham familiens børn søgte, fordi han gav sig tid, har knoklet og puslet da han blev far.. han vurderes pludselig som en trussel mod sine egne børn..!?? af en læge der havde set ham 8-10 gange over 5 år (?!?)


© 2022 | Anakin.dk | v/ F. Gantzel